.

Download 38 Software Dari Adobe System (Adobe Group)

 http://1.bp.blogspot.com/-GQJrmP4xu-c/Ulf7x5fmCKI/AAAAAAAABfk/WIsLh7pa0Dk/s1600/Hacker-Adobe-Adalah-Serangan-Terburuk-di-AS.jpg
Download 38 Software Dari Adobe System (Adobe Group) - Bicara tentang Adobe tahukah anda Adobe itu apa? jika anda tidak tahu mari simak... Adobe Systems adalah perusahaan software yang bergerak di bidang grafis, animasi, video, dan pengembangan web. Adobe adalah salah satu perusahaan perangkat lunak yg paling besar di dunia. Perusahaan ini didirikan pada tahun 1982 dan berpusat di San Jose, California, AS. Beberapa dari produk-produknya yang terkenal dan mendunia adalah PhotoshopAcrobat, InDesign dll. Adobe telah berkembang pesat dalam beberapa tahun terakhir baik dari segi penjualan ataupun jumlah pengguna. Pada tahun 2005 perusahaan Macromedia telah dibeli oleh Adobe.

Baca juga : 10 Smartwatch / Jam Tangan Pintar Terbaik


Berikut Daftar 38 Software Dari Adobe Siap Download :


Adobe Presenter 10

Enable on-demand learning

Adobe Presenter Video Express 10

Create stunning HD videos right from your MAC

Primetime

 Bring TV to every IP-connected screen.

Adobe RoboHelp 11

Easily create professional help systems, policy content, and knowledgebases.

Adobe RoboHelp Server 9

Enhance, manage, and track online help systems and knowledgebases.

Technical Communication Suite 5

Single source, enrich, and publish technical content to multiple channels and devices.

Adobe ExportPDF

Get the simple online service that enables you to easily convert PDF files to Word files from any computer — no software needed.

Adobe PDF Pack

Easily convert and combine PDF files online.

Adobe Send

Send and track large files online.

FormsCentral Plus

Create, distribute, and analyze online forms and surveys.
Adobe Framemaker XML Author

Adobe Framemaker XML Author 12

Experience best-in-class XML/DITA authoring with complete DTD support.

Adobe FrameMaker Publishing Server 12

Automatically schedule and custom publish high-volume content to multiple channels for global audiences.

Adobe LeanPrint

Dramatically reduce print costs and improve productivity.

Adobe LiveCycle Designer ES4

Easily design electronic forms and document templates.

Adobe Media Server 5 Professional

Take advantage of flexible media delivery and real-time communication capabilities.

Adobe Media Server 5 Standard

Enable secure online delivery of live and on-demand streaming media.

PageMaker 7.0

Create high-quality publications such as brochures.

Photoshop Elements 12 & Adobe Premiere Elements 12

Easy and powerful editing. Sensational photos and videos.

Photoshop Elements 12

Easy and powerful photo editing. Sensational results.

Adobe Premiere Elements 12

Easy and powerful video editing. Memorable home movies.
Adobe eLearning Suite 6.1

Adobe eLearning Suite 6.1

Keep winning with the eLearning Dream Team.

Fireworks CS6

Optimize beautiful designs in a snap for websites and mobile apps.

Flash Builder 4.5 for PHP Premium Edition

Rapidly develop cross-platform web, desktop, and mobile applications.

Flash Builder 4.5 for PHP Standard Edition

Rapidly develop cross-platform web, desktop, and mobile Flex and PHP applications.

Flash Builder 4.6 Premium Edition

Develop high-performing Flex applications for mobile, web, and desktop

Font Folio 11.1

Adobe Font Folio 11.1 is a multi-platform type collection that contains more than 2,400 fonts from the Adobe Type Library in OpenType® format.

IllustratorIllustrator CC

Vector graphics and illustration.



Adobe Muse CC

Website design without coding.

Photoshop CC

Image editing and compositing.

Photoshop Lightroom

Digital photo processing and editing.

Acrobat® XI Standard

Get what you need to get the job done right.

After Effects CC

Cinematic visual effects and motion graphics.

Adobe Audition CC

Sound your best.

Adobe Captivate 8

Reimagine eLearning for a multi-device world.

Creative Cloud Photography plan

 Photoshop CC and Lightroom for serious photography work anywhere.


InDesignInDesign CC

Page design, layout, and publishing.
Dreamweaver

Dreamweaver CC

Website and mobile app design.
Flash Professional

Flash Professional CC

Interactive experiences, game design, and mobile device packaging.



Baca juga : Spesipikasi Dan Harga 10 Laptop Pro Edition Di Indonesia



Masih sangat banyak software-software milik Adobe, semoga beberapa software ini bermanfaat untuk anda.. sekian dulu info nya.. hapunten

13 comments:

  1. Wah Mantep gan Lengkap Abis Izin Comot 1-1 Ya Gan :D

    ReplyDelete
  2. Koleksi adobe photoshop ada gak?

    ReplyDelete
  3. saya pengen banget ngoleksi semua produk dari adobe , tapi ya wong cuman ngenet di warnet , koneksi juga terbatas, kayaknya gk mampu deh :D

    ReplyDelete
  4. Sebenernya sih pengen koleksi, tapi spek laptop, low spek
    Bagaimana lagi, mau ngedit, layar kekecilan (10"), ane bookmark gan, sewaktu waktu, kalo udah beli laptop baru, langsung download :v

    ReplyDelete
  5. Ijin download dreamweavernya sob..

    ReplyDelete
  6. Aku memang lagi perlu banyak software, setelah laptop ku install ulang. Makasih karena ada di sini.

    ReplyDelete
  7. wah sangat membantu ijin sedot kang...

    ReplyDelete
  8. Wah itu sangat membantu bagi saya.. mantap dah dan sangat lengkap ijin sedot...

    ReplyDelete
  9. Adobe ini nih yg bagus. Izin unduh gan

    ReplyDelete
  10. Baru tau ane gan, kalo adobe itu nyediain banyak software !
    terimakasih telah share..

    ReplyDelete
  11. banyak bener gan ... klo mau unduh semua apa kuat ya ...?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.